Opony sprzedane. Dziękuję za transakcję. Ogłoszenie do usunięcia.
Mam do sprzedania komplet 4 szt. opon Dunlop BluResponse 195/65 R15 91H [BA1]
(standard dla podstawowych wersji O2 i O1 po lifcie)
Opony kupione przeze mnie 28.02.2014, przejechały w sezonie od kwietnia do listopada ok. 6000-7000 km. Bieżnik zmierzony w centralnym rowku wynosi 7-8 mm.
Opona bardzo chwalona przez użytkowników forum OCP, wysokie noty w testach hamowania. Są to najcichsze opony z jakimi miałem do czynienia, bardzo komfortowe.
Sprzedaję, bo nie odpowiada mi ich komfortowa charakterystyka - wolę opony twarde, wracam do Continentala.
Nie mają żadnych uszkodzeń, nie były naprawiane.
Fotki zamieszczę na dniach.
Felgi nie są elementem sprzedaży, oferta dotyczy samych opon.
Nowe kosztowały 890 zł w sklepie Netcar.
Teraz oferuję je za 500 zł + wysyłka. W promieniu 30 km od Gdańska dowóz bezpłatny.
Tel. 505 050 616.
M.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
edit: Zgodnie z obietnicą, dodaję fotografie wykonane 11.02.2015.
(plamki pochodzą od preparatu do konserwacji gumy Autoland, tuż po psiknięciu włożyłem opony do worków i tak to przyschło - do fotek opon nie odświeżałem - plamki zmyją się przy pierwszym deszczu)
Przypominam, że felgi nie stanowią przedmiotu sprzedaży w podanej cenie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
edit. Opony znalazły nabywcę.
Ogłoszenie usunę po finalizacji transakcji.
Mam do sprzedania komplet 4 szt. opon Dunlop BluResponse 195/65 R15 91H [BA1]
(standard dla podstawowych wersji O2 i O1 po lifcie)
Opony kupione przeze mnie 28.02.2014, przejechały w sezonie od kwietnia do listopada ok. 6000-7000 km. Bieżnik zmierzony w centralnym rowku wynosi 7-8 mm.
Opona bardzo chwalona przez użytkowników forum OCP, wysokie noty w testach hamowania. Są to najcichsze opony z jakimi miałem do czynienia, bardzo komfortowe.
Sprzedaję, bo nie odpowiada mi ich komfortowa charakterystyka - wolę opony twarde, wracam do Continentala.
Nie mają żadnych uszkodzeń, nie były naprawiane.
Fotki zamieszczę na dniach.
Felgi nie są elementem sprzedaży, oferta dotyczy samych opon.
Nowe kosztowały 890 zł w sklepie Netcar.
Teraz oferuję je za 500 zł + wysyłka. W promieniu 30 km od Gdańska dowóz bezpłatny.
Tel. 505 050 616.
M.
edit: Zgodnie z obietnicą, dodaję fotografie wykonane 11.02.2015.
(plamki pochodzą od preparatu do konserwacji gumy Autoland, tuż po psiknięciu włożyłem opony do worków i tak to przyschło - do fotek opon nie odświeżałem - plamki zmyją się przy pierwszym deszczu)
Przypominam, że felgi nie stanowią przedmiotu sprzedaży w podanej cenie.
edit. Opony znalazły nabywcę.
Ogłoszenie usunę po finalizacji transakcji.
Komentarz